Content på bloggen

Tjen penge på din blog

Vil du gerne tjene penge på din blog, så findes der flere måder at gøre det på. Det kan være annoncer, affiliate marketing eller sponsorerede indlæg. Med Google Ads kan du annoncere både for dine egne og andres produkter. Annoncer på din blog er ikke altid særlig kønt at kigge på, men vil du gerne have indtægter, så er annoncer et godt sted at starte.

Affiliate marketing

En anden mulighed er Affilliate Marketing med links i selve blogindlægget. Når en læser af dine blogindlæg klikker på linket og handler i den pågældende webshop, så får du kommission af salget. Du kan oprette dig som publisher hos forskellige tredjepartsbureauer som Zanox, Partner-ads eller Tradedoubler, og så kan du tilmelde dig kunder og kampagner. Du skal huske at gøre dine læsere opmærksom på, at du bruger Affiliate links i dine blogindlæg, fordi der er tale om reklame.

Sponsorerede indlæg

Et sponsoreret indlæg er kendetegnet ved, at en virksomhed betaler dig for at skrive et reklameindlæg om et af deres produkter. Forskellige virksomheder kan enten betale dig ved, at du får produktprøver, eller de kan give dig penge for det. Det skal altid fremgå tydeligt for læseren, når der er tale om et sponsoreret indlæg.