Inspiration til blogs

Skab de bedste omgivelser for din blogskrivning

Kan du godt lide at skrive og blogge? Uanset, hvad du blogger om, har det en stor betydning, at du føler dig godt tilpas, når du gør det. Det er også tilfældet, uanset om det er en hobby, eller du blogger som professionelt erhverv.

Der findes utallige blogs derude og mindst lige så mange forskellige måder at blogge på. Nogle blogger hjemmefra, nogle blogger fra caféer, restauranter eller lignende, og andre rejser måske verden rundt og blogger fra, hvor det end er muligt. Fælles for alle bloggere, og forfattere i det hele taget, er, at man er nødt til at skabe nogle forudsætninger for at skabe et godt skriv. Det er meget individuelt, hvordan man arbejder bedst, men overordnet set er det vigtigt, at man føler sig komfortabel i sine omgivelser til at skrive.

Mange finder inspiration i deres hverdag til at skrive, og denne inspiration kan komme både udefra og indenfor hjemmets fire vægge. Sidder du derhjemme og blogger, er det vigtigt, du skaber dig nogle omgivelser, der giver dig inspiration og lyst til at skrive. Foruden møbler og diverse nødvendige ting til at få dit hjem til at fungere, kan du pryde dine omgivelser med ting, der kan give dig inspiration. Det kan for eksempel være planter, fotografier, souvenirs og andre nipsting. Du kan også overveje plakater? Der er utallige at vælge mellem, og det er nemt at skifte dem ud, når du har brug for ny inspiration. Har du ikke også prøvet at falde over et bestemt citat, der lige rammer hovedet på sømmet, eller et maleri eller billede, som vækkede bestemte følelser eller minder frem i dig?

Vores omgivelser har derfor meget at sige. Dette gælder både det visuelle udtryk, men også de lyde, vi omgiver os med. Det er vigtigt, du befinder dig et sted, hvor du kan koncentrere dig, få dine tanker til at flyde og hengive dig til det, du laver, uden unødvendige forstyrrelser. Læg telefonen væk, luk omverdenen ude og sæt eventuelt noget passende musik på, der gør, at du har de bedste forudsætninger for at koncentrere dig om din blog.

Det er også vigtigt, at du får luft til hovedet og får rørt kroppen, så du har energi både mentalt og fysisk. Det er også vigtigt, at du sidder rigtigt og har god belysning, når du arbejder med din blog. Skab de bedste forudsætninger for både dit sind og din krop, så du kan være så produktiv som muligt.