Inspiration til blogs

Lav din egen blog om modetøj

Elsker du at følge med i de seneste modetendenser, samt at tage på shopping efter de fedeste nye outfits? Og er du glad for at formidle omkring din passion for tøj? Så bør du overveje at lave din egen blog om modetøj. Hvordan du kommer i gang ser vi nærmere på her. Vi kommer også med idéer til kommende artikler på din blog.

Internettet er et regulært slaraffenland for modeinteresserede

Hvis du elsker at købe tøj online, så kender du garanteret allerede NA-KD, som er en af markedets helt store spillere. Her kan du købe masser af flot modetøj til kvinder. Du finder alt fra jeans, sko og tasker, til shirts, kjoler og nederdele her. Måske er det værd at skyde din kommende blog af med et brag af en artikel om netop NA-KD?

Internettet er i det hele taget et regulært slaraffenland for modeinteresserede. Der findes nemlig et stort udvalg af webshops der sælger de nyeste kollektioner. Det fedeste ved det hele er nok, at man kan gå på opdagelse i sortimentet lige når det passer en selv. Så uanset om klokken er midnat, eller om du bare ikke gider bevæge dig ned til din lokale tøjbutik i gågaden en tilfældig grå efterårsdag, så er internettets mange tøjbutikker altid klar til at tage imod dig.

Hård konkurrence

Som kommende blogger skal du indstille dig på, at der er hård konkurrence fra andre bloggere. I hvert fald inden for visse emner. Mode og tøj er et af de emner som der er hårdest konkurrence inden for. Hvad betyder det for dig? Jo, det betyder at du skal indstille dig på at gøre en indsats ud over det sædvanlige, hvis du vil opnå læsernes gunst. Du bliver nødt til at lave “content” der er bedre end det dine allerede etablerede konkurrenter laver. Ellers risikerer du at ingen kommer forbi din blog, og at den ender med at ligge forladt og øde hen.

Idéer til din kommende modeblog

Som du nok kan se, så skal du indstille dig på at lave kvalitetsindhold på din kommende blog. Du skal derfor have en masse idéer klar til artikler. Heldigvis har vi allerede et par emner klar i ærmet til dig.

Du kan f.eks. med fordel lave artikler hvor du anmelder de forskellige webshops du elsker at købe tøj fra. Det kunne blandt andet være en anmeldelse af før omtalte NA-KD.

Du kan også lave en månedlig tilbagevendende artikelserie, hvor du præsenterer dine læsere for dine seneste modeindkøb. Her kan du vise dem dit nye tøj, og du kan lade læserne se, hvordan det sidder på dig.