Inspiration til blogs

Blog passioneret om mode og skønhed

Er du en ægte fashionista med stor passion for mode og skønhed? Så kan du starte din egen modeblog eller skønhedsblog online og dele ud af din passion for netop den type tøj, du elsker at gå i, eller du kan dele ud af dine skønhedstips. Her kommer tre forskellige bud:

Mascha Vang

Mascha Vang er et af de helt store navne på den danske blogger-stjernehimmel. Hun er tidligere model og tv-personlighed, og hun blogger om meget forskelligt, men bl.a. om mode, produkter og datteren Hollie Nolia. Hun skriver i en humoristisk, varm og fængende tone. Mascha Vang har mere en 1,5 millioner sidevisninger på sin blog om måneden.

Emily Salomon

Emily Salomon er en anden dansk blogger, som har stor succes med at skrive om mode, skønhed, mad, indretning, bøger, rejser og meget andet. Hun driver sin blog selv, men har samarbejdet med Eurowoman.

Modemedmere.dk

En tredje dansk modeblog, der kan anbefales, hedder Mode Med Mere. Her finder du blogindlæg om alt fra dyre outfits til budgetvenlige sko og stylingtips. Bloggeren hedder Maria og bor på Amager sammen med sin mand. Maria er fra Vietnam, men er opvokset på Sydfyn, og hun kombinerer tøj, makeup og accessories på en festlig og overraskende facon.