Inspiration til blogs

Blog om skønhed og personligt selvværd

Går du med en blogger i maven, så kan du for eksempel tage udgangspunkt i dit eget liv og blogge om, hvordan du har arbejdet med dit selvværd – og måske udviklet det gennem det at arbejde med dit udseende.

Mange blogs tager netop udgangspunkt i den personlige historie og møder læserne af bloggen med personlige historier, som giver nærvær. En blog er ikke mindst erfaringsudveksling fra én person til en anden, og en blog er meget velegnet til dette, fordi du som blogger både kan komme med dine budskaber i den form, du selv vil, og via bloggen gå i dialog med dit publikum.

Blog om din udvikling

Et spændende emne at blogge om er din personlige udvikling. Den kan tage afsæt i mange ting, og for mange er selvværd noget, som man kan arbejde med hele livet – både på det fysiske og det psykiske plan.

Fysisk er selvværd ofte forbundet med en krop, som man kan lide, og for mange kvinder betyder det, at man gerne vil have et smukt og velformet brystparti. Her tager mange et kosmetisk løft til hjælp, for eksempel med implantater fra Motiva, og det kunne for dig være et rigtig godt udgangspunkt for din blog. Fortæl om dine erfaringer med implantaterne, din motivation for at få lavet en kosmetisk operation – det kan jo både være medicinsk begrundet og begrundet i ønsket om udseendet alene – og mange andre forhold.

En personlig blog skal netop være personlig, og man skal ikke være bange for at fortælle om sine oplevelser. Både de positive og de negative. Vi vil dog gerne anbefale dig at starte en blog, hvor du tager udgangspunkt i dine personlige oplevelser med udviklingen af dit selvværd, din psyke og din fysik. Men grænsen går ved, at man udleverer sig selv – tænk på, at du lægger dine indlæg op i en offentlig sammenhæng, og at du også skal kunne se dig selv i dine indlæg, når der er gået et stykke tid.