Inspiration til blogs

Blog om dejlig mad

Er du et rigtigt madøre, som elsker at stå i timevis i køkkenet og lave skønne, spændende og velsmagende retter for efterfølgende at sætte dig til bords og spise det hele i godt selskab med familie og venner? Så kan du dele ud af din passion for mad på din egen madblog, og du bestemmer helt selv, om det skal være franske fristelser, vegetarmad, LCHF, asiatisk mad eller gourmet-retter.

LCHF – mad med få kulhydrater og meget fedt

Når du skriver om mad, er det selvfølgelig en fordel, hvis du også kender lidt til ernæring, men det er ikke et krav. Madbanditten er en blog, som drives af Jane Faerber, der er Danmarks LCHF-dronning. Jane Faerber har stor viden og indsigt om LCHF, og så laver hun lækre retter, som kan spises døgnet rundt og på alle årstider. LCHF, som du kan læse mere om her er mad, der indeholder få kulhydrater og store mængder sundt fedt.

Jane Faerbers opskrifter er især fyldt med kød, grøntsager, æg, ost og sunde fedtstoffer. Hun har udgivet flere kogebøger med LCHF-mad.

Sunde og syndige retter

The Food Club er en spændende madblog, som bloggeren Ditte Ingemann står bag. Hendes passion er mad, som er fremstillet af gode råvarer, og hun har en bachelor i ernæring og sundhed. Hun er god til at kombinere det syndige med det sunde, og hun har også skrevet flere kogebøger.

Sund og velsmagende mad til børn

Går du særligt op i at lave mad til børn, så kan du fx besøge Babybite, som er en interessant blog, der går til kamp mod kræsne børn. Måske vil du det samme med din madblog, eller også vil du måske bare gerne give dit bud på sunde og velsmagende retter til børn. Det kan også være, at du er en madblogger, som gerne vil lokke børnene med i køkkenet sammen med deres forældre, og at du kan inspirere dem til det, når de læser din blog.