Inspiration til blogs

At rejse er at leve

Er du vild med at rejse, så kan du starte din egen personlige rejseblog. Du kan fx planlægge en rejse og så skrive blogindlæg om alle de spændende oplevelser, du får undervejs. Du kan også vente med at skrive om dine oplevelser, til du er kommet hjem og har haft mulighed for at reflektere mere over, hvad du har oplevet. Når du skal skrive om rejser, skal du også beslutte, om du er typen, der rejser over hele kloden, om du er backpacker, eller om du foretrækker familieferier med børn. Der vil helt sikkert være læsere til alle typer af rejseoplevelser. Uanset hvad du vælger, så finder du mange interessante rejseblogs online, hvor du kan hente inspiration til, hvordan du kan skabe din helt personlige rejseblog.

Ægtepar med populær rejseblog

Ægteparret Mette og Martin, som bor i København, har en populær rejseblog på nettet. De tager på mange forskellige slags rejser – lige fra strandferie, til jungle- og storbyferie, og de deler ud af erfaringer og rejsetips.

Spændende backpacking og solorejser

Tine elsker at tage på backpackerferie og solorejser over hele verdenen. Med den spændende rejseblog har hun valgt en niche, som der alligevel er utrolig meget at fortælle om. Tine har været i 35 forskellige lande på seks kontinenter, og hun deler ud af sine bedste rejseoplevelser samt gode råd om fx planlægning af rejser på bloggen.

Sjov ferie med børn

Har du børn, og vil du gerne skrive om ferie i børnehøjde, så kan det anbefales at besøge bloggen At Rejse Med Børn, hvor du finder mange sjove og interessante blogindlæg om ferielivet med børn. Her finder du ideer til gode rejsemål samt tips til, hvad børn og forældre kan lave sammen på ferien.