Inspiration til blogs

Lav en blog om drømmeboliger og lækkert boligdesign

Går du meget op i boligindretning, og elsker du at læse boligblogs samt følge med på DR TV i diverse boligprogrammer, så skal du selvfølgelig have din egen boligblog, hvor du kan dele ud af din viden og passionerede interesse for alt, hvad der har med boligindretning og boligdesign at gøre. Der findes et væld af både danske og udenlandske boligblogs, som præsenterer dig for alt det nye og trendy inden for bolig, og der er bloggere, som skriver om boligindretning til børn.

Fede blogs om boligindretning og boligdesignprodukter

Du kan finde inspiration til lækker boligindretning og kreative løsninger til boligen, hvis du følger blogs som Bungalow5 med maskulin boligindretning, Mowedesign.dk om lækre nordiske boligdesignprodukter eller Homesick, som giver inspiration til både store store huse og små lejligheder.

Passion omkring indretning af børneværelser

Er du passioneret omkring boligindretning for børn, så kan du følge bloggeren Mille Emilie, som har mange skønne indretningstips og DIY-projekter til børneværelset. Der skal helt sikkert nok være masser af forældre, som gerne vil have inspiration til, hvordan de kan indrette deres barns værelse på en unik og fantasifuld måde.