Inspiration til blogs

Inspiration til din kommende blog om teknologi

Det er blevet populært at blogge, og måske går du også selv med planer om at komme i gang? I første omgang handler det i så fald om at finde et emne til din kommende blog. Hvis du er interesseret i computere, gadgets og teknologi, så kunne du med fordel skrive om disse emner. Vi ved godt, at det kan være svært at komme i gang med at blogge, og at det kan være vanskeligt at finde på en masse emner at kaste sig over. Derfor har vi i denne artikel valgt at tilbyde dig inspiration til din kommende blog om teknologi. Læs derfor med og gør dig klar til dit nye blogeventyr.

Lav anmeldelser af de nyeste teknikdele

Den første idé vi har klar til dig er, at du kan skrive om de allernyeste smarte teknikdele på markedet. Dine læsere med interesse for teknologi, vil med garanti elske at læse om dette. Hvis du mangler et overblik over de nyeste og mest spændende teknikdele på markedet, så besøg webshoppen teknikdele.dk. Her kan du finde masser af mobiltilbehør, powerbanks, kabler og lignende. Lad dig inspirere af udvalget, og bestil også gerne noget hjem. Så har du noget at skrive om i dine første blogartikler.

Husk at interagere med dine læsere

En vigtig del af det at blogge er, at få opbygget et fællesskab blandt sine læsere. Husk derfor at tillade kommentarer på din blog, samt ikke mindst at besvare alle dem der skriver. Det kan med tiden godt gå hen og blive en stor og omfattende opgave, men til at starte med skal du være glad blot der er nogle få der skriver.

Husk i den forbindelse at sikre dig, at dit kommentarfelt er beskyttet mod spamindlæg. Hvis dette ikke er gjort, vil dine kommentarfelter hurtig blive fyldt med ligegyldige indlæg fra bots. Den bedste måde at sikre dette på er ved at registrere, at alle blogindlæg skal manuelt godkendes af dig, før de får lov at figurere på bloggen. Så kan du hurtig sortere alle de ligegyldige spamindlæg fra.

Integrér vidoer på din blog

Det er også en god idé at integrere videoer på din blog. Du kunne blandt andet lave en YouTube-kanal, og integrere videoerne som dele af dine blogindlæg. Du fanger mange flere læsere når du har noget video om teknologi og gadgets.