Inspiration til blogs

Blog om iværksætteri

Er du både selvstændig og iværksætter, og samtidig vild med at blogge? Og mangler du blot at finde på et nyt emne at skrive om på din næste blog? Så kunne et godt emne at blogge om sagtens være iværksætteri. Der er nemlig masser af emner at skrive om, og der er masser af folk landet over, som konstant efterspørger information og viden om det at være iværksætter, samt om, hvordan man kommer i gang med sin egen virksomhed. Læs derfor med her og få gode råd til hvad du kan blogge om, samt hvordan du kommer i gang.

Skriv blandt andet artikler om CRM-systemer og andre lignende værktøjer

Rigtig mange nye og kommende iværksættere efterspørger viden om IT-systemer, og helst om IT-systemer som er relaterede til det at drive en virksomhed. Et godt eksempel på en kommende blogartikel for dig vil derfor være en artikel om crm systemer, og om hvilke man bør overveje at benytte sig af som nystartet iværksætter.

Netop CRM-systemer er fuldstændig uundværlige for selvstændigt erhvervsdrivende, eftersom de tilbyder en et fantastisk overblik over alle ens kunder, samt de dialoger man har haft med dem. Alt dette kan du med fordel beskrive for dine læsere på din kommende blog.

Du kan også lave artikler på din kommende blog om dine favorit-faktureringssystemer. Benytter du f.eks. et som udelukkende er cloud-baseret? Det er der masser af fordele i, og dette vil dine læsere helt sikkert være glade for at læse nærmere om.

Sådan kommer du i gang med din nye blog

Nu hvor du har det overordnede emne til din kommende blog klar, er det egentlig blot tid til at få den oprettet, installeret, samt ikke mindst at få den op at køre. Til formålet skal du i første omgang have købt et domæne. Du kan i princippet også køre en blog på et gratis domæne, men det er langt mere autoritativt at have sit eget .dk eller .com-domæne, og køre sin blog på dette.

Navnet på dit domæne er på mange måder afgørende. Det skal gerne fortælle om, hvad din blog handler om, og det må gerne være et, man husker, og som er “catchy”.

Herefter skal du installere en blog-platform på dit domæne. Rigtig mange benytter sig af WordPress, og det kan du med fordel også gøre. Kender du ikke allerede til systemet, så findes der utallige guides og tutorials på blandt andet YouTube. Kast dig gerne over dem, og sæt gerne mindst et par dage af til formålet, således at du kan gå i gang med dit nye blog-projekt på et oplyst grundlag.

Få opbygget et fast publikum af læsere

Til sidst er det blot et spørgsmål om at komme i gang med at blogge. Det handler i bund og grund bare om at skrive en hel masse. Kvaliteten skal naturligvis være i top, men det er samtidig værd at understrege, at de fleste læsere foretrækker at besøge velopdaterede blogs, hvor man ofte kan finde nyt indhold. Held og lykke med projektet.