Normer for hilsner

Hvad er en AWARD, en GAVE, et BANNER, HILSNER og andre TING 

som byttes med, og hvilke størrelser er måske ønsket. 

 

AWARD er i mine øjne 2 ting.

 De OFFICIELLE  AWARDS, hvor en komite sidder og bedømmer, om hjemmesiden er berettiget til den  award, der er søgt om at få.

De UOFFICIELLE AWARDS er dem der sendes til en hjemmeside, forde afsenderen synes der er lavet et godt stykke arbejde, altså en god side, fortjener en Guld - Sølv - eller Bronce.

Man skal aldrig selv hente sin Award, det er en ting der sendes som en erkendtlighed, eller en man har søgt om at få. (jeg har søgt om flere af mine aw, jeg har også fået afslag på nogle, og sådan er det, så må man gøre tingene bedre, hvis man vil være fortjent).Hvis jer har besøgt en hjemmeside, jeg synes fortjener en award, sender jeg den, evt. med en lille bemærkning om modtageres side.Men husk, det gælder hele tiden om bedømmelse af sider.

 GAVE,  er noget en webven har siddet og lavet for at bytte med andre webvenner. 

Man kalder aldrig en gave for en award, hvad er dog det for noget bavl. Der er ikke noget er hedder sommeraward, eller vinteraward, der er en hilsen for sommeren eller for vinteren, (sommerhilsen - vinterhilsen - efterårshilen) eller efter hvilket tidspunkt man er på året. En hilsen  er da ligeså velkommen, og der kan være lagt mindst lige så meget arbejde i sådan en, som i en aw.

Størrelser på banner, award og hilsner

BANNER:

Størrelse på små bannere:    88 x 31 pixels - standard

Størrelse på store bannere: 468 x 60 pixels - standard

størrelse i kb ikke over 50-60 kb

 

 QUILT- LAPPER:

størrelse på qulit er altid 130 x 130 pixels - standard

størrelse i kb ikke over 50-75

 

AWARD og HILSNER:

størrelse, ikke gene over 350 x 350pixels

størrelse i kb ikke gerne over 75-80 kilobyte

 

Grunden til Kilobytes er at, siderne kan blive svære at lukke op, og så gider folk ikke vente på det.

Do turn on your speakers.This hits the nail on the head. If we all heed the contents, the amount of forwards would be cut in half. Just click the link below.

For those of you who are tired of getting emails that tell you to forward to at least X number of people in the next 15 minutes so that wonderful things and miracles will happen if you do and there will be consequences if you don't, then you will enjoy this.

Click here:  <http://info.org.il/irrelevant/may02-smilepop-soapbox4.swf>  

 

Klik på linket

 

          

 

copyright mirca.dk